Author: Amantia Travel

0

Budapesti, në tre ditë për 159 Euro

Budapesti ofron një qytet me një stil elegant te ndërtesave, ushqim kontemporan dhe turin e famshëm ne lumin e Danubit. Paketa përfshin: Fluturim+Hotel 159 euro/person Datat: 16-19 Shkurt -Fluturimi nga Tirana -Benczur Hotel (me...