Author: anazapta

0

Pranverë në Berlin, 4 Ditë 19-22 Prill 2018 €339

Gjermani Dita e Parë, 19 Prill 2018: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Prishtinës. Fluturimi direkt Prishtinë – Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 21.05. Mbrritja në Berlin në orën 23.40. Transferta për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në...

0

Pranverë në Stamboll, 4 Ditë €229

Turqi Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 17.05. Mbërritja në Stamboll në 19.45. Pritja nga...